Vilka är Zenon?

Zenon har funnits sedan 1996 och ägs av oss medarbetare, vilket innebär att vi själva styr över den inriktning vi vill ha på bolaget. Vi levererar konsulttjänster inom IT och systemutveckling med kunden och kundens mål i fokus.

Detta gör vi genom att erbjuda hög kompetens och stort personligt engagemang. Zenon är ett IT-konsultbolag med fokus på modern systemutveckling i teknikens framkant. Vi hjälper våra kunder att utveckla produkter och IT-lösningar inom en rad olika teknikområden och branscher. Denna bredd är vår styrka.

Vad erbjuder vi?

Våra utvecklingsuppdrag innefattar allt från webbutveckling, integrationer och  databaslösningar till inbäddad mjukvara. Vi har även expertis inom arkitektur, projektledning, testautomatisering, testledning och utvecklingsmetodik. 

Zenon utför oftast uppdrag på plats hos våra kunder, men vi åtar oss även uppdrag och projekt som genomförs på något av våra kontor i Linköping eller Stockholm. Våra olikheter i bakgrund, kompetens och erfarenhet är vår styrka. Det återspeglas i vilka vi är idag och vilka vi vill vara i morgon.

Untitled2

Vi som jobbar här

Gör karriär hos oss!

Vi vill gärna bli fler! Vi är idag 28 medarbetare med kontor i Linköping och Stockholm. Vi har en familjär stämning med en platt organisation och högt i tak. Vi ser olikheter vad gäller kompetens, tidigare erfarenhet och bakgrund som en styrka. Det återspeglas i vilka vi är idag och vilka vi vill vara i morgon.

Eftersom de flesta av oss inte jobbar tillsammans till vardags tycker vi att det är både viktigt och roligt att träffas för gemensamma aktiviteter. Det kan t.ex. vara frukost på kontoret, AW, eller delta på en utvecklarkonferens. Bra anställningsvillkor för våra anställda är en självklarhet.